Inloopabonnement

Alle senioren zijn van harte welkom om bij ons een Inloopabonnement af te sluiten.  (N.B.: Niet te verwarren met het lidmaatschap van het landelijke SeniorWeb, een aparte organisatie. )
Bij de leslocatie SeniorWeb Deurne, heeft u met een Inloopabonnement recht op de volgende gratis diensten:
Inloopcafé

Elke vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur is het lokaal geopend voor ons Inloopcafé. Alle abonnees zijn dan van harte welkom voor informatie en/of advies over het gebruik van hun telefoon, tablet of PC.

Technische Helpdesk *)     

Ook onze Technische Helpdesk is op vrijdagmiddag geopend. Heeft u een technisch probleem met uw apparaat of met een bepaald programma, dan kunt u hier gratis een beroep doen op onze deskundige adviseurs. Gaat het om een PC, breng dan alleen uw computer(kast)  mee.

Voor de Technische Helpdesk geldt een aantal spelregels. U vindt ze op de desbetreffende pagina van deze website.

Computer-APKs *)             

Merkt u dat uw computer steeds trager wordt, dan kan dat veroorzaakt worden door een te volle harde schijf, schadelijke software, virussen of diverse programma’s die opstarten met de computer zonder dat u dit ziet. Een APK-beurt brengt de computer weer in topconditie. Deze wordt alleen op afspraak uitgevoerd door onze technische adviseurs en duurt ongeveer twee uur. De spelregels van de Technische Helpdesk (zie de desbetreffende pagina van deze website) zijn van toepassing. Wilt u gebruik maken van deze gratis mogelijkheid? Stuur dan een e-mail naar Techniek@seniorwebdeurne.nl

*)  N.B. De hulp die door onze vrijwilligers wordt geboden is geheel op eigen risico!

Themabijeenkomsten         

Circa tien keer per jaar worden er themabijeenkomsten gehouden over actuele onderwerpen. De deelname is gratis voor inloopabonnees. Het programma wordt in onze nieuwsbrief bekendgemaakt.

Nieuwsbrief

Inloopabonnees ontvangen onze nieuwsbrief met nieuws, aankondigingen en tips. De nieuwsbrief verschijnt een à twee keer per maand.

Kosten 

De kosten bedragen € 25,00 per jaar, alleen per automatische incasso te voldoen.

Het abonnement geldt steeds voor een kalenderjaar, en wordt na afloop van het jaar automatisch verlengd. Opzeggen kan eventueel tot uiterlijk 30 november.

Voor aanmeldingen gedurende het kalenderjaar gelden aangepaste tarieven. Dit is af te lezen in de volgende tabel.
Aanmelding in:
Kwartaal 1 (jan., feb., mrt.)     € 18,75
Kwartaal 2 (apr., mei, juni)      € 12,50
Kwartaal 3 (jul., aug., sep.)      €   6,25
Kwartaal 4 (okt., nov., dec.)     €   0,00

Aanmelden

Om een Inloop-abonnement af te sluiten kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Maar u bent ook welkom om even een kijkje te komen nemen bij ons Inloopcafé en dan een aanmeldingsformulier in te vullen.

Inschrijfformulier