Inloopabonnement

Vijftig-plussers zijn van harte welkom om bij ons een inloopabonnement af te sluiten. Voor € 25 per jaar heeft u dan recht op de volgende gratis diensten:
(NB:  Als gevolg van de Corona-maatregelen kunnen onze Inloop-diensten momenteel slechts zeer beperkt worden aangeboden. Ter compensatie geldt in 2021 een korting van 75% op de abonnementskosten.)
Hulp per telefoon of e-mail

Heeft u problemen met uw computer, tablet of telefoon, dan kunt u als Inloopabonnee bellen met onze vrijwilliger Theo van Nunen, op nummer 06 1405 2841. U kunt uw hulpvraag ook mailen: naar info@seniorwebdeurne.nl. Deze mogelijkheid geldt zolang het Inloopcafé en de Technische Helpdesk in verband met de Corona-maatregelen gesloten zijn. De spelregels van de Technische Helpdesk zijn van toepassing.

Inloopcafé  NU TIJDELIJK GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

(In juli en augustus en tijdens de kerstvakantie gesloten.)

Elke vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur is het lokaal geopend voor ons Inloopcafé. Alle abonnees zijn dan van harte welkom om iets te oefenen, te proberen of uit te zoeken met steun van onze vrijwilligers, voor informatie en/of advies. En u kunt natuurlijk ook gewoon gezellig komen buurten.

Technische Helpdesk *) NU TIJDELIJK GESLOTEN I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur (alleen in de even weken) kunnen onze abonnees een beroep doen op de Technische Helpdesk. Mogelijk kan een van onze adviseurs u dan helpen als u een probleem hebt met uw PC, laptop, tablet, telefoon, of met een bepaald programma. Hiervoor geldt een aantal spelregels. Breng alleen uw computer(kast) met bijbehorende programma’s mee.Ook aan deze dienstverlening zijn geen extra kosten verbonden.

Computer-APKs *)                 TIJDELIJK NIET I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Merkt u dat uw computer steeds trager wordt, dan kan dat veroorzaakt worden door een te volle harde schijf, schadelijke software, virussen of diverse programma’s die opstarten met de computer zonder dat u dit ziet. Een APK-beurt brengt de computer weer in topconditie. Deze wordt op afspraak uitgevoerd door de Technische Helpdesk en duurt ongeveer twee uur. Wilt u gebruik maken van deze gratis mogelijkheid? Stuur dan een e-mail naar  Techniek@seniorwebdeurne.nl

Themabijeenkomsten         TIJDELIJK NIET I.V.M. HET CORONA-VIRUS

Circa tien keer per jaar worden er themabijeenkomsten gehouden over actuele onderwerpen. De deelname is gratis voor inloopabonnees. Het programma voor de komende weken is steeds te vinden op de website, maar wordt ook in onze nieuwsbrief bekendgemaakt.

Gratis jaarlidmaatschap SeniorWeb Nederland

Nieuwe Inloopabonnees kunnen van ons een cadeaubon krijgen voor een gratis jaarlidmaatschap bij de landelijke SeniorWeb organisatie. Wilt u dit na afloop van het jaar niet voortzetten, dan wordt het automatisch opgeheven.

Nieuwsbrief

Inloopabonnees ontvangen onze nieuwsbrief met nieuws, aankondigingen en tips. De nieuwsbrief verschijnt niet regelmatig, maar ongeveer twee keer per maand.

Kosten 

De kosten bedragen € 25,00 per jaar, alleen per automatische incasso te voldoen. In 2021 geldt een korting van 75%.

Het abonnement geldt steeds voor een kalenderjaar, en wordt na afloop van het jaar automatisch verlengd. Opzeggen kan eventueel tot uiterlijk 30 november.

Voor aanmeldingen gedurende het kalenderjaar gelden aangepaste tarieven. Dit is af te lezen in de volgende tabel.
Aanmelding in:
Kwartaal 1 (jan., feb., mrt.)     € 18,75
Kwartaal 2 (apr., mei, juni)      € 12,50
Kwartaal 3 (jul., aug., sep.)      €   6,25
Kwartaal 4 (okt., nov., dec.)     €   0,00

Aanmelden

Om een Inloop-abonnement af te sluiten kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Maar u bent ook welkom om even een kijkje te komen nemen bij ons Inloopcafé en dan een aanmeldingsformulier in te vullen.

*)  N.B. De hulp die door onze vrijwilligers wordt geboden is geheel op eigen risico!

Inschrijfformulier