De iPad voor beginnende computergebruikers

Vijf lessen, drie oefenbijeenkomsten                                                                   € 50

De automatisering is niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Overheidsinstanties, banken en andere instellingen gaan steeds meer digitaal werken. Voor ouderen die nog geen computer gebruiken kan dat heel lastig zijn.

Met onze cursus kunnen zij op een heel rustige, makkelijke manier aan het gebruik van een computer wennen. Er worden iPads gebruikt, aangezien die het eenvoudigst én het meest veilig zijn. De cursisten krijgen gratis zo’n apparaat in bruikleen zodat ze kunnen kijken hoe het bevalt en niet meteen een dure aanschaf hoeven te doen.

In vijf lessen en drie oefenbijeenkomsten leren de deelnemers allerlei basisvaardigheden. Zoals het gebruik en de handigheidjes van het apparaat, e-mailen, surfen, afspraken maken, omgaan met de digitale overheid, de App Store enz. Als aanvulling eventueel Skype, Facebook, werken met foto’s.

Bij het lesgeld is een duidelijk handboek inbegrepen.

Wie meer wil weten is welkom om vrijblijvend even binnen te lopen tijdens het Inloopcafé op vrijdagmiddag. Daar helpen we eventueel ook graag met inschrijven.

 

Inschrijfformulier