OpenShot

Drie dinsdagochtenden vanaf 9 april                                              € 30

Wat is OpenShot?

OpenShot Video Editor is een bijzonder veelzijdig programma voor uw PC. Hiermee kunt u uw video’s op een eenvoudige manier mooier maken. Maar u kunt deze door gebruik van allerlei effecten en andere mogelijkheden ook bewerken tot ‘gelikte’ presentaties.

OpenShot is een gratis programma. Het is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, en in het Nederlands beschikbaar.

Wat kunt u ermee?

Met OpenShot kunt u filmpjes bewerken, snijden of inkorten (tot op de milliseconde nauwkeurig!), maar er kunnen ook foto’s en teksten of ondertitels aan worden toegevoegd, eventueel met mooie overgangen. Er zijn nog tientallen andere video- en audio-effecten beschikbaar, evenals 3D animatie en nog veel meer.

Het eindproduct kan op DVD worden gezet maar ook bijvoorbeeld op YouTube.

De cursus

Tijdens deze cursus nemen we de belangrijkste mogelijkheden van OpenShot grondig met u door. U krijgt documentatie mee én via een link toegang naar een YouTube filmpje zodat u een en ander thuis nog eens rustig na kunt kijken.

U kunt zich tot twee weken voor het begin van de cursus aanmelden. Deze twee weken zijn nodig voor de administratieve, financiële en organisatorische voorbereiding. Aanmeldingen die korter tevoren binnenkomen kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen.

Inschrijfformulier