Vrijwilligers

SeniorWeb Deurne heeft regelmatig vacatures bij het team van adviseurs, in het bestuur en voor andere staffuncties. Wegens toenemende drukte zijn we momenteel vooral op zoek naar versterking in het Inloopcafé en bij de Technische Helpdesk.

Bent u een computerliefhebber? Handig met uw smartphone? Enthousiast over sociale media? Laat senioren het gemak en het plezier van de digitale wereld ervaren. 

Voor sommige senioren is de digitale wereld heel vanzelfsprekend. Anderen hebben er meer moeite mee. Maar iedereen heeft wel eens hulp nodig bij een computerprobleem. Of wil graag weten hoe een foto moet worden overgezet van een tablet naar de computer. Of hoe een apparaat het beste kan worden beveiligd. En hoe een back-up moet worden gemaakt.
Als vrijwilliger helpt u met uitleg of hulp bij problemen.

Heeft u plezier in het helpen van mensen, op een vrijdagmiddag één à twee keer per maand, neem dan gerust contact met ons op. Onder ‘Contact’ kunt u zien hoe u ons kunt bereiken. Maar u kunt ook gewoon eerst eens een kijkje komen nemen; u bent van harte welkom.